Показване на 9 резултата

Аранжировка в кашпа лейка

26.00лв.

Каланхоето е вид цъфтящ сукулент. Обича светлина и умерено поливане. Едно от лесните за отглеждане цъфтящи растения. Палмата арека е един от видовете, които изпускат голямо количество кислород във въздуха и го пречистват.

Аранжировка в плетена кашпа

26.00лв.

Аранжировките със саксиени цветя са чудесен подарък за всеки повод. Подбрани внимателно според нуждите на растенията, засадени в дренирана почва, те не трябва да бъдат пресаждани до тяхното израстване.

Мини градина

59.00лв.

Мини градините са красив акцент във всеки дом. Растенията в тях са подбрани така, че при растежа си да не повлияват на цялостната визия на градината. Тяхното отглеждане е лесно, поради изискването за по-рядко поливане.

Тиква с аранжировка

16.00лв.

Есента е прекрасна с топлите си и наситени цветове. Декоративните тикви са чудесен аксесоар за всеки дом.

Аранжировка с вризеи

38.00лв.

Това красиво, екзотично цвете не се нуждае от много светлина и вода. Цъфтежът му продължава няколко месеца.

Калуна в кашпа обувка

19.00лв.

Калуната е красиво цветно храстче, което се чувства чудесно на тераси и в градини. Издържа на много ниски температури. В стайни условия трябва да му осигурите проветриво и по-прохладно място, което да бъде добре осветено. Почвата трябва да бъде винаги леко влажна.

Мини орхидея в кокосов орех

42.00лв.

Ето какво може да привлече орхидеята с появата си в дома ви…   Тя може да се нарече лечител, тъй като е в състояние да хармонизира разпръснатата енергия, да сложи в ред мислите и отново да преоткрие жаждата за живот .Ако трябва да постигнете нещо бързо, заобиколете се с орхидеи, особено значение носи бялата орхидея, символизираща чистота и съзидателност. Орхидеята зарежда с мощен емоционален заряд, дарява бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия.

Седум в дървена кашпа

26.00лв.

Красива аранжировка от няколко вида седуми. Могат да бъдат отглеждани както вън, така и в стайни условия. Обичат ярките слънчеви лъчи и оскъдно поливане. Седумите създават усещане за свежест и простотата на природата.