Показване на всички 15 резултата

Кутия с бели рози

65.00лв.

Невинност, събършенство и благоденствие, това символизират белите рози. Традиционно се свързват с брак и ново начало. Розовата еустома в тази кутия, придава жизнерадост и романтика.

Кутия с червени и бели рози

72.00лв.

С червените и бели рози може да изразите както любов и приятелство, така и уважение, и благодарност. Кутията е подходяща за всякакъв повод.

Луксозно куфарче с мини рози и еустоми в преобладаващо лилаво

60.00лв.

Красивите, луксозни куфарчета са изключително предпочитан подарък от дамите. Тази нежна комбинация от рози и еустоми може да поднесете както за рожден ден и сватба, така и без повод просто, за да напомните за себе си.

Кутия с буква от хризантеми

35.00лв.

Кутиите с букви са изключително актуални. Те са специален, личен подарък за близък човек. Можем да изпишем буква или цифра/и по ваше желание, в цветове избрани от вас.

Кутия с лилиуми и перца

32.00лв.

Лилиумите символизират красота, класа и стил. Избират се от хора, които не харесват рутината. Ефирността на белите перца, омекотява аранжировката и придава по-голяма въздушност на цветята.

Кутия с цветя за бебе-момче

37.00лв.

Появата на малката рожба предизвиква море от емоции не само у родителите, но и у всички близки. Нашето предложение-търлички, като символ на прохождането в живота, поставени в красива кутия с малки рози и еустоми. Вариант и в розово.

Голяма кутия с еустоми

52.00лв.

Нежните цветове на еустомата я правят едно от най- предпочитаните от дамите цветя. Кутията е подходяща за всякакъв повод.

Кутия с орхидеи

58.00лв.

Изтънчената и красива орхидея може да бъде подарена както за всеки официален повод, така и като жест на приятелство и внимание. Изящните цветове, дори и като отрязани, при правилни грижи, могат да издържат около 30 дни.