Показване на 11 резултата

Кутия с бели рози

65.00лв.

Невинност, събършенство и благоденствие, това символизират белите рози. Традиционно се свързват с брак и ново начало. Розовата еустома в тази кутия, придава жизнерадост и романтика.

Кутия с червени и бели рози

72.00лв.

С червените и бели рози може да изразите както любов и приятелство, така и уважение, и благодарност. Кутията е подходяща за всякакъв повод.

Кутия с бели рози и еустоми

42.00лв.

Традиционно белите рози се свързват с брак и ново начало. Лилавите еустоми внасят нотка страст в композицията. Съчетаването на бели и лилави цветове е изключително предпочитано от дамите.

Кутия с буква от хризантеми

35.00лв.

Кутиите с букви са изключително актуални. Те са специален, личен подарък за близък човек. Можем да изпишем буква или цифра/и по ваше желание, в цветове избрани от вас.

Кутия с лилиуми и перца

32.00лв.

Лилиумите символизират красота, класа и стил. Избират се от хора, които не харесват рутината. Ефирността на белите перца, омекотява аранжировката и придава по-голяма въздушност на цветята.

Кутия с цветя за бебе-момче

37.00лв.

Появата на малката рожба предизвиква море от емоции не само у родителите, но и у всички близки. Нашето предложение-търлички, като символ на прохождането в живота, поставени в красива кутия с малки рози и еустоми. Вариант и в розово.