Показване на 1–16 от 19 резултата

Кала в саксия

14.00лв.

Калата обича светлина, но не трябва да се излага на пряко слънце. Полива се умерено, когато засъхне почвата. Отглеждането не е трудно, а цветовете се задържат дълго време.

Каланхое

7.00лв.

Каланхоето е вид цъфтящ сукулент. Обича светлина и умерено поливане. Едно от лесните за отглеждане цъфтящи растения.

Орхидея фаленопсис

32.00лв.

Орхидеята зарежда с мощен емоционален заряд, дарява бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете нещо бързо, заобиколете се с орхидеи. Тя може да се нарече лечител, тъй като  е в състояние да хармонизира разпръснатата енергия, да сложи в ред мислите и отново да преоткрие жаждата за живот.

В качеството на подарък от мъж, орхидеята показва, че връзката ви навлиза в сериозен етап.

Тя се подарява и на човек, когото с цялото си сърце, искате да избавите от самотата.

Хедера

56.00лв.

Хедерата не изисква много светлина и често поливане. Това виещо се растение не изисква много грижи и чудесно влиае на алергии и астма. Доказано е, че когато има бръшлян в стаята, той поглъща близо 60% от праха, който се съдържа във въздуха.

Черна кала в саксия

18.00лв.

Калата обича светлина, но не трябва да се излага на пряко слънце. Полива се умерено, когато засъхне почвата. Отглеждането не е трудно, а цветовете се задържат дълго време.

Антуриум

26.00лв.

Красивият антуриум е едно от стайните растения, които не изискват много светлина, т.е. не е необходимо да стои до прозорец, може да се отглежда и по-навътре в стаята. Полива се обилно, но до следващото поливане е необходимо почвата да пресъхне. Пулверизирайте редовно листата и корените и подхранвайте, за по-обилен цъфтеж.

Гузмания в кашпа

28.00лв.

Това красиво, екзотично цвете не се нуждае от много светлина и вода. Цъфтежът му продължава няколко месеца. Полива се рядко, като задължително се сипва и вода в розетката на листата.

Двойна гузмания в кокос

45.00лв.

Гузманиите, вризеите, тиланзиите са бромелиеви растения. Задържат вода в розетката си, за да имат влага постоянно.Те са едни от най-малките екосистеми. Могат да растат върху дърво без почти никакъв субсрат. Голяма част от тях се хранят от въздуха.Цъфтежът им продължава няколко месеца. Поливат се рядко, като задължително се сипва и вода в розетката на листата. Често се пулверизират. Една вяечатляваща аранжировка подходяща за подарък и за цветно настроение във всеки дом.

Кактус

35.00лв.

Чудесен подарък за любителите на кактуси.

Коледарче в коледна кашпа

22.00лв.

Коледарчето е вид кактус. Не обича слънцето, но се нуждае от достатъчно светлина. Поливането е рядко, зачестява след образуването на пъпките. Едно от лесните за отглеждане растения, което образува много цветове и радва стопаните си дълго време.

Разпродажба!

Куркума в саксия

26.00лв. 15.00лв.

Куркумата е красиво, топлолюбиво, стайно растение, наричано още сиамско лале. Отглежда се лесно в стайни условия на добре осветено място. Полива се когато почвата започне да засъхва. Счита се за една от най-здравословните храни в света. Антисептичните и антибактериалните и свойства я правят подходяща за лечение на рани, а противовъзпалителните се използват при лечение на артрит и ставни заболявания. Цветовете и са изключително атрактивни,среща се в цикламено, розово и бяло.

Монстера

22.00лв.

Монстерата обича хладни и сенчести помещения. С красивите си листа тя е желано растение във всеки дом.

Нолина

54.00лв.

Нолината е красиво стайно растение, което се отглежда лесно в домашни условия. Расте бавно, не изисква често поливане. Листата са дълги и обхващат ствола като коса. Стеблото е дебело и служи като резервоар за вода. Един чудесен избор за стайно, лесно за отглеждане листнодекоративно растение.