Показване на 1–16 от 18 резултата

Бамбуковидна драцена

27.00лв.

Драцена лъки бамбу се отглежда само във вода. Поставете на светло място и следете винаги в кашпата да има вода. Казват, че колкото повече са бамбуковите пръчки, толкова повече пари ще има в къщата.

Дипсис

68.00лв.

Дипсисът е вид палма, която неутрализира формалдехида и токсините, и овлажнява въздуха.Тя се адаптира лесно към условията в дома, обича на светлина и умерено поливане. Поставена е от НАСА в списъка на 50те стайни растения, които пречистват въздуха. Може да се отглежда както самостоятелно, така и в група с други растения.

Драцена фрагранс

45.00лв.

Красивите листа на драцена фрагранс я правят една от най-предпочитаните за отглеждане палми във всеки дом. Обича светлина, но не пряка и умерено поливане.

Каланхое

6.00лв.

Каланхоето е вид цъфтящ сукулент. Обича светлина и умерено поливане. Едно от лесните за отглеждане цъфтящи растения.

Кралско мушкато

10.00лв.

Кралското мушкато цъфти от ранна пролет до късна есен с красиви едри цветове. Трябва му добре осветено място и оскъдно поливане.

Мединила дърво

58.00лв.

Мединилата е едно от най-непретенциозните цъфтящи стайни растения. Тя има изключително красиви, големи, гроздовидни цветове, които се задържат месеци наред. Може да бъде поставена по-навътре в стаята, тъй като не обича пряка светлина. Полива се умерено, когато почвата започне да засъхва.

Мини градина

48.00лв.

Мини градините са красив акцент във всеки дом. Растенията в тях са подбрани така, че при растежа си да не повлияват на цялостната визия на градината. Тяхното отглеждане е лесно, поради изискването за по-рядко поливане.

Нефролепсис в кашпа

24.00лв.

Нефролепсисът се отглежда лесно в домашни условия. Не обича пряка светина. Нуждае се от често подхранване. Полива се умерено.

Орхидея фаленопсис

30.00лв.

Орхидеята зарежда с мощен емоционален заряд, дарява бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете нещо бързо, заобиколете се с орхидеи. Тя може да се нарече лечител, тъй като  е в състояние да хармонизира разпръснатата енергия, да сложи в ред мислите и отново да преоткрие жаждата за живот.

В качеството на подарък от мъж, орхидеята показва, че връзката ви навлиза в сериозен етап.

Тя се подарява и на човек, когото с цялото си сърце, искате да избавите от самотата.

Платицерум (папрат еленови рога)

18.00лв.

Платицерумът е лесен за отглеждане, не се нуждае от много светлина и вода. Папратите,  във всичките си разновидности най-бързо преборват формалдехида.

Сансевиера

24.00лв.

Сансевиерата  унищожава огромно количество формалдехид, бензол и ксилол. Премахва отровните изпарения от лакове, бои, лепила. Тя отделя кислород през нощта, което значително подобрява съня. Не се нуждае от много светлина, а поливането е ограничено.

Теменужка във висяща саксия

18.00лв.

Теменужките цъфтят два пъти годишно- през пролетта и есента. През периода на цъфтеж растенията са отрупани с цветове и пъпки. Обичат добре осветени места и умерено поливане.

Цикас

65.00лв.

Цикасът (Сагова палма) ще внесе тропически дух в дома ви. Подходящ е за отглеждане на светли места, без слънчевите лъчи да имат допир до листата му. От началото на пролетта до средата на есента трябва да поливате  редовно, като изчаквате почвата първо леко да засъхне. Зимата, почвата трябва да остава по-продължително време суха.

Антуриум

20.00лв.

Красивият антуриум е едно от стайните растения, които не изискват много светлина, т.е. не е необходимо да стои до прозорец, може да се отглежда и по-навътре в стаята. Полива се обилно, но до следващото поливане е необходимо почвата да пресъхне. Пулверизирайте редовно листата и корените и подхранвайте, за по-обилен цъфтеж.

Бонсай със скаличка

42.00лв.

Тези малки, грациозни и красиви дръвчета обичат много светлина и често поливане. Веднъж месечно подхранвайте и подрязвайте короната, това ще я направи по-гъста и красива.

Вризея

24.00лв.

Това красиво, екзотично цвете не се нуждае от много светлина и вода. Цъфтежът му продължава няколко месеца.