Показване на всички 15 резултата

Бамбуковидна драцена

23.00лв.

Драцена лъки бамбу се отглежда само във вода. Поставете на светло място и следете винаги в кашпата да има вода. Казват, че колкото повече са бамбуковите пръчки, толкова повече пари ще има в къщата.

Драцена фрагранс

26.00лв.

Красивите листа на драцена фрагранс я правят една от най-предпочитаните за отглеждане палми във всеки дом. Обича светлина, но не пряка и умерено поливане.

Хедера

56.00лв.

Хедерата не изисква много светлина и често поливане. Това виещо се растение не изисква много грижи и чудесно влиае на алергии и астма. Доказано е, че когато има бръшлян в стаята, той поглъща близо 60% от праха, който се съдържа във въздуха.

Цикас

65.00лв.

Цикасът (Сагова палма) ще внесе тропически дух в дома ви. Подходящ е за отглеждане на светли места, без слънчевите лъчи да имат допир до листата му. От началото на пролетта до средата на есента трябва да поливате  редовно, като изчаквате почвата първо леко да засъхне. Зимата, почвата трябва да остава по-продължително време суха.

Алое вера

14.00лв.

Алоето е вид сукулент, който се отглежда лесно в домашни условия. Обича светлина и се полива след засушаване на почвата. Всеизвестни са ползите от алоето. То е прекрасно дезинфекционно средство, успешно регенерира клетките, съдържа множество витамини и минерали, укрепва имунната система.

Бонсай фикус в керамична кашпа

29.00лв.

Фикусовият бонсай е най-лесния за отглеждане бонсай. Харесва светлина и умерено поливане. Добре е короната му да се подрязва и оформя, тъй като по този начин става по-гъста.

Ешеверия

13.00лв.

Ешверията е вид сукулент. Обича много светлина и не много често поливане. Изкарва красиви издължени цветове.

Ешеверия

14.00лв.

Ешверията е вид сукулент. Обича много светлина и не много често поливане. Изкарва красиви издължени цветове.

Замиокулкас

14.00лв.

Замиокулкусът или така нареченото Дърво на желанията е красиво, тъмнозелено растение с много лъскави листа.Той  е едно от най-некапризните и издръжливи листнодекоративни цветя. Полива се когато пресъхне почвата. Може да бъде държано по-навътре в стаята, защото не обича директна светлина.

Кактус

35.00лв.

Чудесен подарък за любителите на кактуси.

Кротон

15.00лв.

Това растение обича силна слънчева светлина и висока влажност на въздуха. Подходящите условия на отглеждане правят цветето с дебели и плътни листа, жилави и твърди, а ярките тонове са признак на добре положени грижи.

Монстера

22.00лв.

Монстерата обича хладни и сенчести помещения. С красивите си листа тя е желано растение във всеки дом.

Пахира дърво

48.00лв.

Може да срещнете пахирата с различни наименования- дърво на семейното щастие, дърво на парите, дърво на късмета.. Чувства се чудесно на полусянка и не обича прекомерно поливане.

Фикус дърво

14.00лв.

Фикусът Бенджамин се нуждае от много светлина, затова е добре да бъде поставен на добре осветено място. Не е препоръчително да бъде местен често, защото е чувствителен и листата му може да започнат да пожълтяват и падат. Обича да бъде подрязван и оформян, по този начин короната му се сгъстява. Той пречиства въздуха от вредни вещества, включително амоняк, бензен и формалдехид. На него се преписват възможността да оказва положително въздействие в отношенията между стопаните  и спомагане в израстване на кариерата.

Шефлера

16.00лв.

Шефлерата е лесна за отглеждане, защото е изключително непретенциозна. Добре се чувства на шарена сянка или близо до прозорци с източно или западно изложение. Поливането е умерено през пролетта и лятото, а зимата оскъдно. Не забравяйте за подхранването, течните торове са храната на вашето растение.