Показване на 14 резултата

Бамбуковидна драцена

28.00лв.

Драцена лъки бамбу се отглежда само във вода. Поставете на светло място и следете винаги в кашпата да има вода. Казват, че колкото повече са бамбуковите пръчки, толкова повече пари ще има в къщата.

Котешка трева

5.00лв.

Котешката трева е един от най-търсените продукти. Спомага за по-доброто усвояване на храната и за лъскавината на козината.

Мини градина

59.00лв.

Мини градините са красив акцент във всеки дом. Растенията в тях са подбрани така, че при растежа си да не повлияват на цялостната визия на градината. Тяхното отглеждане е лесно, поради изискването за по-рядко поливане.

Сансевиера с кашпа

25.00лв.

Сансевиерата  унищожава огромно количество формалдехид, бензол и ксилол. Премахва отровните изпарения от лакове, бои, лепила. Тя отделя кислород през нощта, което значително подобрява съня. Не се нуждае от много светлина, а поливането е ограничено.

Замиокулкас

14.00лв.

Замиокулкусът или така нареченото Дърво на желанията е красиво, тъмнозелено растение с много лъскави листа.Той  е едно от най-некапризните и издръжливи листнодекоративни цветя. Полива се когато пресъхне почвата. Може да бъде държано по-навътре в стаята, защото не обича директна светлина.

Кактус

35.00лв.

Чудесен подарък за любителите на кактуси.

Кротон

20.00лв.

Това растение обича силна слънчева светлина и висока влажност на въздуха. Подходящите условия на отглеждане правят цветето с дебели и плътни листа, жилави и твърди, а ярките тонове са признак на добре положени грижи.

Листнодекоративна бегония

15.00лв.

Бегонията Рекс или така наречената царска бегония е предпочитана за вътрешно озеленяване поради красивото оцветяване на листата. Не обича ярка светлина и голяма влажност. Изкарва дребни розови цветове. При правилно отглеждане става изключително гъста и много красива. Влияе благотворно върху бронхите и храносмилателната система. Ако работата ви е свързана с много хора е добре да имате поне една декоративна бегония в офиса си. Тя неутрализира негативната енергия.

Нолина

54.00лв.

Нолината е красиво стайно растение, което се отглежда лесно в домашни условия. Расте бавно, не изисква често поливане. Листата са дълги и обхващат ствола като коса. Стеблото е дебело и служи като резервоар за вода. Един чудесен избор за стайно, лесно за отглеждане листнодекоративно растение.

Пахира

15.00лв.

Може да срещнете пахирата с различни наименования- дърво на семейното щастие, дърво на парите, дърво на късмета.. Чувства се чудесно на полусянка и не обича прекомерно поливане.

Филодендрон Little houp

45.00лв.

Ако искате в дома си елегантно зелено растение може да се спрете на филодендрон Little houp. Неговите лъскави нарязани листа привличат погледа. Може да бъде поставен във вътрешността на стаята, защото не обича силната светлина. Поливането не е често, но е добре листата да бъдат пулверизирани всеки ден.

Шефлера

17.00лв.

Шефлерата е лесна за отглеждане, защото е изключително непретенциозна. Добре се чувства на шарена сянка или близо до прозорци с източно или западно изложение. Поливането е умерено през пролетта и лятото, а зимата оскъдно. Не забравяйте за подхранването, течните торове са храната на вашето растение.

Шефлера дърво

65.00лв.

Шефлерата е лесна за отглеждане, защото е изключително непретенциозна. Добре се чувства на шарена сянка или близо до прозорци с източно или западно изложение. Поливането е умерено през пролетта и лятото, а зимата оскъдно. Не забравяйте за подхранването, течните торове са храната на вашето растение.

Юка

18.00лв.

Юката е красиво, непретенциозно растение, което изисква повече светлина и по-често поливане от пролетта до есента, а през зимата-оскъдно. Цъфти с бели камбанковидни цветове. Хубаво е да бъде изнасяна навън лятно време, а през зимата да се държи на по-хладно място.