Показване на 11 резултата

Луксозна кутия-сърце с червени рози и френско вино

95.00лв.

Искате да кажете „Обичам те“ изразено с  цветя? Несъмнено изборът пада на червената роза. Тя изразява дълбоки чувства и е предназначена за специален човек. Още от древни времена червената роза и виното са символ на любовта. Горчиво е виното без любов, а любовта е жадна за алените му глътки.

Розови рози в кутия

50.00лв.

Знае се, че перлите подсилват всички женски качества- нежност, вярност, прозорливост, привлекателност. Не случайно в митологията те са символ на богинята на любовта Афродита. Розовите рози са чудесно начало за една романтична връзка.

Розови рози в кутия „Романтика“

65.00лв.

Знае се, че перлите подсилват всички женски качества- нежност, вярност, прозорливост, привлекателност. Не случайно в митологията те са символ на богинята на любовта Афродита. Розовите рози са чудесно начало за една романтична връзка.

Кутия за мъж с балсамирана роза и отлежал бърбън

180.00лв.

С тази стилна кутия ще оставите за дълго спомена за вашия подарък. Балсамираните рози навлязоха сравнително от скоро на нашия пазар и остават свежи около година. Бърбън уискито „Devils cut“ е с богат, съблазнителен и плътен вкус, отлежал в дървото на дървени бъчви. Елегантността на кутията придава допълнителна уникалност на подаръка.

Кутия за мъж с червени рози и отлежал бърбън

110.00лв.

С тази стилна кутия ще оставите за дълго спомена за вашия подарък. Еквадорските рози са най-дълготрайните на нашия пазар. Бърбън уискито „Devils cut“ е с богат, съблазнителен и плътен вкус, отлежал в дървото на дървени бъчви. Елегантността на къфара-кутия придава допълнителна уникалност на подаръка.

Кутия за мъж с червени рози и шампанско „Моет шандон“

140.00лв.

С тази стилна кутия ще оставите за дълго спомена за вашия подарък. Едрите,червени, еквадорски рози с с трайност около 2 седмици. Шампанското „Моет шардон“ отразява разнообразието и комплиментарността на трите сорта грозде на областта Шампан и богатството на най-добрите лозя в региона, за да разкрие магията на най-обичаното в цял свят шампанско.Цветът е елегантно златисто до сламено жълто с леки зелени нюанси. Ароматите му са лъчисти, разкриващи свежи плодове (ябълка, круша, бяла праскова,лимон), флорални нюанси (липов цвят) и елегантни светли нотки (аромат на прякна козуначена кифличка и свежи ядки). Може да се сервира като прелюдия на вечерята и през цялата вечеря до десерта. Перфектно е за суши и кнедли, морски дарове и риба в леки сосове, задушени, печени или поляти с лек сок бели меса, както и пресни пловоди салати, които не са твърде сладки. . Елегантността на къфара-кутия придава допълнителна уникалност на подаръка.