Показване на 1–16 от 219 резултата

Букет с 11 розови рози

70.00лв.

Розовите  рози символизират изтънченост и елегантност. Те са израз на платонична любов и приятелство. Може да подарите тези цветове и като израз на започваща любов и ново начало. Този красив, елегантен и нежен букет ще зарадва всяка дама!

Дипсис

85.00лв.

Дипсисът е вид палма, която неутрализира формалдехида и токсините, и овлажнява въздуха.Тя се адаптира лесно към условията в дома, обича на светлина и умерено поливане. Поставена е от НАСА в списъка на 50те стайни растения, които пречистват въздуха. Може да се отглежда както самостоятелно, така и в група с други растения.

Кипарис в дървена кашпа

18.00лв.

В зимните месеци кипарисите са едни от растенията, които ни напомнят за приближаващата Коледа. Внесете празничния дух в дома си.

Кипарис в кашпа шишарка

22.00лв.

В зимните месеци кипарисите са едни от растенията, които ни напомнят за приближаващата Коледа. Кипарисът топ пойнт е красиво иглолистно растение с дребни меки, звездовидни иглички.

Коледна елха с играчки

45.00лв.

Коледа е най-желаният и обичан празник. Създайте топлина и уют с някоя от нашите коледни аранжировки.

Кутия с бели рози

65.00лв.

Невинност, събършенство и благоденствие, това символизират белите рози. Традиционно се свързват с брак и ново начало. Розовата еустома в тази кутия, придава жизнерадост и романтика.